Hagen om Orkla-stuntet

- Jeg vil heller være litt rik lenge, enn veldig rik en kort tid, sier Stein Erik Hagen.

Stein Erik Hagen økte i går til nærmere 17 prosent i Orkla. I DN i dag kommenterer han det siste oppkjøpet slik: Stein Erik Hagen økte i går til nærmere 17 prosent i Orkla. I DN i dag kommenterer han det siste oppkjøpet slik: - Jeg vil heller være litt rik lenge, enn veldig rik en kort tid. For oss som er et lite familieselskap er vi opptatt av diversifisering. Det var derfor vi var så opptatt av at Orkla skulle beholde Elkem. Vi som bor i landet og som har barn som skal bo i landet har et lengre perspektiv enn dem som har et rent finansielt perspektiv, sier han.Avisen viser til at Hagen, basert på en konservativ opplåning, kan investere for nye ti milliarder. Dermed kan Rimi-gründeren nærme seg negativ kontroll i Orkla.