Hegnar om aksjemarkedet

Trygve Hegnar om det store spørsmålet aktørene i aksjemarkedet nå må stille seg.

Det er ingen tvil om at oljeprisen har stor betydning for utviklingen på Oslo Børs. For eksempel kjører oljeprisen hovedindeksen opp 1,8 prosent til 306,92 poeng så langt i dag.Brent for levering i januar er opp 0,7 prosent til 56,39 dollar fatet.Og oljeprisens påvirkning på aksjemarkedet er nettopp hva ansvarlig redaktør Trygve Hegnar tar for seg i dagens leder i Finansavisen.- Oljeprisen er av vesentlig betydning, skriver redaktøren, som synes det er dårlig analysearbeid å legge til grunn en oljepris i overkant av 50 dollar fatet fremover.- Spørsmålet er om oljeprisen kan falle til 40 dollar per fat eller lavere, fortsetter Hegnar, og viser til at dette vil få store konsekvenser for de oljerelaterte selskapene.Les lederen i sin helhet i dagens avis.