Hermanrud om Opticom og Fast

Analysesjef Peter Hermanrud har tittet nærmere på Opticom og Fast Search & Transfer. Her er dommen.

Ifølge iMarkedet anbefaler First Securities og analysesjef Peter Hermanrud investorer å selge unna Opticom-aksjer ettersom rabatten til Fast Search & Transfer har krympet inn betraktelig de siste dagene. Ifølge iMarkedet anbefaler First Securities og analysesjef Peter Hermanrud investorer å selge unna Opticom-aksjer ettersom rabatten til Fast Search & Transfer har krympet inn betraktelig de siste dagene. - Rabatten synes for lav tatt i betraktning den svake corporate governance vil kunne fortsette, skriver Hermanrud i analysen. First anbefaler investeringer i Fast i stedet for å ha kapitalen i Opticom.I skrivende stund omsettes Opticom-aksjen for 98,50 kroner, mens Fast-aksjen omsettes for 25,50 kroner.