IT-avtale verdt 125 mill.

EDB forteller om avtale verdt 125 millioner kroner i Sverige.

EDB har inngått en ny avtale i Sverige til en verdi av 125 millioner kroner. EDB skal levere driftsløsninger til Linkon AB, som er leverandør av systemløsninger for salg og distribusjon av reiser. Avtalen er en forlengelse av nåværende avtale mellom EDB og Linkon og bidrar til å styrke EDBs posisjon i det svenske markedet for IT-drift. EDB har inngått en ny avtale i Sverige til en verdi av 125 millioner kroner. EDB skal levere driftsløsninger til Linkon AB, som er leverandør av systemløsninger for salg og distribusjon av reiser. Avtalen er en forlengelse av nåværende avtale mellom EDB og Linkon og bidrar til å styrke EDBs posisjon i det svenske markedet for IT-drift. Avtalen gjelder frem til og med 2007.