- Kampen ikke over

Knallhard kamp i Opticom: Robert Keith tror på seier til togrøverne. Petter A. Stordalen mener kampen langt fra er over.

Robert Keith tror ifølge Finansavisen på full seier til togrøverne på generalforsamlingen i Opticom om to uker. Den knallharde maktkampen i selskapet sendte i går aksjekursen til himmels.På den andre siden finner vi "piratene" Petter Stordalen og Øystein Stray Spetalen. Stordalen har som kjent brukt den siste tiden til å kjøpe seg kraftig opp i selskapet.- Jeg vil si det ville være overraskende hvis Robert Keith sier at han har kontroll. Det skal være generalforsamling først, og denne kampen er ihvertfall ikke over før det, og knapt nok da heller, sier Petter Stordalen ifølge avisen.Stordalen mener selskapet vil ha godt av et skifte, og at "opprørerne" vil innføre et helt nytt regime i Opticom hva corporate governance gjelder.Opticom endte gårsdagen opp 14,9 prosent til 119,50 kroner.