Keith og Fussell tjener millioner på Opticom-kampen

Robert Keith og Thomas Fussell har tjent millioner av kroner på Opticom-piratene Øystein Stray Spetalen og Petter A. Stordalen.

9. november kom meldingen om at Opticom-duoen Robert Keith og Thomas Fussell, samt deres felles selskap Charles Street International, solgte unna store mengder aksjer. Tvangssalget skjedde etter press fra bankene. Siden den tid har en rekke nye aksjonærer kommet på banen, og det foregår nå en kamp om kontrollen i spekulasjonsaksje nummer én. 9. november kom meldingen om at Opticom-duoen Robert Keith og Thomas Fussell, samt deres felles selskap Charles Street International, solgte unna store mengder aksjer. Tvangssalget skjedde etter press fra bankene. Siden den tid har en rekke nye aksjonærer kommet på banen, og det foregår nå en kamp om kontrollen i spekulasjonsaksje nummer én. Tvangssalget skjedde til en aksjekurs på 68 kroner, mens Opticom-aksjen i går sluttet på 119,50 kroner. Det gir en kursoppgang på 76 prosent på en halv måned.Selv om herrene Keith og Fussell banner og sverter i mediene og kaller nye aksjonærer som Øystein Stray Spetalen og Petter A. Stordalen for pirater og banditter, kan de i alle fall glede seg over en meget pen kursoppgang på de aksjene de fremdeles disponerer.Siden nedsalget har verdien på de gjenværende aksjene til Charles Street International økt med 27,1 millioner kroner.Les mer om Opticom her.