Keith om Fast-emisjonen

Robert Keith kommenterer emisjonen på 589 millioner kroner i Fast Search & Transfer.

Styremedlem Robert Keith i Fast Search & Transfer sier til TDN Finans at dagens emisjon var rettet mot norske og internasjonale institusjonelle kunder og norske velstående personer. Styremedlem Robert Keith i Fast Search & Transfer sier til TDN Finans at dagens emisjon var rettet mot norske og internasjonale institusjonelle kunder og norske velstående personer. - Det har vært noe turbulens rundt Opticom, men det er ingen direkte forbindelse mellom emisjonen i Fast og det. Vi har identifisert forskjellige oppkjøpskandidater, fra små til medium selskaper, som kan bedre vår virksomhet og ta oss inn i nye komplementære områder, sier Keith til TDN Finans.- En annen grunn er muligheten til å inngå joint ventures og mer forpliktende samarbeid med store partnere og aktører. For eksempel vil vi innen mediasektoren ha et sterkere partnerforhold. Hvorfor skal vi gå glipp av omsetningen fordi vi ikke har penger å investere?, avslutter Keith.Tidligere i dag ble det kjent at Fast Search & Transfer gjennomfører en rettet emisjon og henter inn 589 millioner kroner.