Kverneland refiansierer

Kverneland melder om refinansieringsavtale.

Publisert 10. nov. 2005 kl. 08.20
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 97 ord
Kverneland ASA har i dag inngått avtaler om refinansiering av sin eksisterende kredittfasilitet. Selskapet har fremforhandlet og akseptert hovedbetingelsene for en ny 5-års, syndikert flervaluta kredittfasilitet på 120 millioner euro.Fasiliteten er organisert av DnB NOR Markets med DnB NOR Bank ASA som en av långiverne.Det er også satt opp en flervaluta trekkfasilitet på 40 millioner euro med DnB NOR Bank ASA som långiver. Kverneland forventer å få på plass de nye fasilitetene i løpet av fjerde kvartal 2005. De nye kredittfasilitetene vil forfalle senere enn dagens fasiliteter og gi mer fleksible betingelser knyttet til finansielle forholdstall (`covenants`).