Like kjent som Microsoft?

- Om 15 år er Vizrt like kjent som Microsoft er i dag, sier salgsdirektøren i bergensselskapet.

Publisert 14. nov. 2005 kl. 13.54
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 98 ord
Salgsdirektør Fredrik Gunnestad i IT-selskapet Vizrt er ingen beskjeden mann: Salgsdirektør Fredrik Gunnestad i IT-selskapet Vizrt er ingen beskjeden mann: - Om 15 år er Vizrt like kjent som Microsoft er i dag, sier Gunnestad til Bergens Tidende.Vizrt, med base i Bergen, lager fjernsynsgrafikk til TV-selskaper i 60 land. Selskapet er verdensledende på slik grafikk og har i dag 140 medarbeidere spredd over hele verden og kunder i 60 land.- Våre produkter skal finnes på alle tenkelig kommunikasjonsplattformer der det kan tenkes å være grafikk. For eksempel på mobiltelefoner. Skjønt, fremtidens kommunikasjonsmiddel er ikke oppfunnet ennå, sier salgsdirektøren.