Megler: Aksjen vil få svi

- Opera kom inn lavere enn ventet, og kommer nok til å få svi i dag, sier en megler.

Tidligere i dag presenterte Opera Software sine kvartalstall. Bunnlinjen ble ikke like god som forventet. - Opera kom inn lavere enn ventet, og kommer nok til å få svi i dag, sier en megler til TDN Finans. Tidligere i dag presenterte Opera Software sine kvartalstall. Bunnlinjen ble ikke like god som forventet. - Opera kom inn lavere enn ventet, og kommer nok til å få svi i dag, sier en megler til TDN Finans. - Det var et sterkt kvartal, spesielt på topplinjen. Justert for kostnadene fra opsjonsprogrammet var også driftsresultatet bedre enn ventet. Selskapet brukte mye tid på å presentere Opera Mini og vi tror at Operas teknologi på dette området vil kunne gi et godt bidrag i 2006, sier en analytiker til TDN Finans.Opera-aksjen har så langt ikke blitt omsatt mandag formiddag.