Megler om Revus

Meglerhus spå røff behandling for Revus idag. Men anbefalingen er likevel klar.

DnB NOR Markets velger å opprettholde sin kjøpsanbefaling på Revus-aksjen til tross for påstander om knusktørr brønn på Yme-feltet.- Revus Energy kan få røff behandling ved åpning av børsen i dag. I følge ubekreftede meldinger skal brønnen på Aimee være tørr. Normalt vil denne type meldinger i første omgang komme fra Oljedirektoratet. Det hadde selvfølgelig vært positivt for selskapet dersom Aimee skulle vise seg å inneholde kommersielle forekomster, men vi ligger i våre estimater inne med en begrenset sannsynlighet på 30 prosent for dette, skriver meglerhuset og føyer til at det tror effektene av en tørr testbrønn på Aimee vil være begrenset.Anbefalingen gjelder med tremåneders kursmål på 75 kroner aksjen.