Nutri Pharma taper mer

Nutri Pharma ser svakere omsetning i fjerde kvartal enn i tredje. (Korrigert)

Nutri Pharma melder om et resultat før skatt på minus 9,9 millioner kroner i tredje kvartal i år, mot minus 3,3 millioner kroner i samme periode i fjor. Driftsresultatet ble minus 9,8 millioner kroner, mot minus 3,4 millioner kroner i samme periode i fjor. melder om et resultat før skatt på minus 9,9 millioner kroner i tredje kvartal i år, mot minus 3,3 millioner kroner i samme periode i fjor. Driftsresultatet ble minus 9,8 millioner kroner, mot minus 3,4 millioner kroner i samme periode i fjor. Driftsinntektene økte fra 1,2 millioner kroner i fjor til 19,0 millioner kroner i år.Styret i selskapet forventer at selskapet får lavere inntekter i fjerde kvartal 2005 enn kvartalet før. Selskapet forventer imidlertid mindre tap i fjerde kvartal enn i tredje.