Odfjell om Keith og Fussell

Johan Fredrik Odfjell mener avlønningen og en enkelte Opticom-transaksjoner er merkelige.

Publisert 16. nov. 2005 kl. 07.53
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 94 ord
Johan Fredrik Odfjell, eier av 200.000 Johan Fredrik Odfjell, eier av 200.000 -aksjer, mener Robert Keith og Thomas Fussell skal ha honnør for at å ha sett potensialet i Fast på et tidlig tidspunkt og vært langsiktige. -aksjer, mener Robert Keith og Thomas Fussell skal ha honnør for at å ha sett potensialet i Fast på et tidlig tidspunkt og vært langsiktige. - (..) Samtidig virker avlønningen i Opticom og enkelte transaksjer merkelige, sier Odfjell til DN. Han viser til avtalen om å utstede 1,3 millioner nye aksjer til Simpson Financial.Her Odfjell Opticom-investeringen.