Oljeknøtter ned, IT opp

Dårlig nytt sender Revus og CanArgo ned Opticom og Opera topper vinnerlisten.

Oslo Børs' hovedindeks stiger 0,1 prosent til 314,14 poeng. Opticom er den beste aksjen med en oppgang på 3,9 prosent til 108 kroner, mens IT-kollega Opera klatrer 3,2 prosent til 16 kroner. Sinvest stiger 3,2 prosent til 56,25 kroner etter å ha lagt frem kvartalstall. Oslo Børs' hovedindeks stiger 0,1 prosent til 314,14 poeng. Opticom er den beste aksjen med en oppgang på 3,9 prosent til 108 kroner, mens IT-kollega Opera klatrer 3,2 prosent til 16 kroner. Sinvest stiger 3,2 prosent til 56,25 kroner etter å ha lagt frem kvartalstall. Revus raser 7,5 prosent til 43,50 kroner etter Finansavisens oppslag om en knusktørr Aimee-rønn. Selskapet bekrefter i en melding at foreløpig boring ikke indikerer nærvær av hydrokarboner.Oljekollega CanArgo er ned 6,5 prosent til 8,60 kroner etter å ha sendt ut en oppdatering rundt operasjonene i Georgia og Kazahkstan.Oljegigantene Statoil og Hydro beveger seg imidlertid lite. Aksjene omsettes for henholdsvis 153,50 og 684 kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her: Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.