Opticom-Fussell håper på støtte

Opticoms styreformann Thomas Fussell tror fortsatt på støtte fra andre eiere i maktkampen som utspiller seg.

Publisert 11. nov. 2005 kl. 15.57
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 144 ord
Styreformann Thomas Fussell i Opticom sier til Reuters at han tror det er andre store aksjonærer i selskapet som vil støtte han og parhesten Robert Keith i det som brygger opp til konfrontasjon med andre aksjonærer på en ekstraordinær generalforsamling om noen uker. Styreformann Thomas Fussell i Opticom sier til Reuters at han tror det er andre store aksjonærer i selskapet som vil støtte han og parhesten Robert Keith i det som brygger opp til konfrontasjon med andre aksjonærer på en ekstraordinær generalforsamling om noen uker. Ikke uventet trekker Fussell frem gründeren Hans Gude Gudesen som en mulig alliert.- Vi håper vi har andre aksjonærer som støtter oss. For å være ærlig, teller jeg ikke aksjer enda. Vi er langt, langt vekk fra en generalforsamling ennå, svarer Fussell til Reuters på et spørsmål om han frykter at hans dager som styreformann går mot slutten.