- Opticom interessant

Johan Fredrik Odfjell har kjøpt seg stort opp i Opticom. Her kommenterer han investeringen.

Publisert 16. nov. 2005 kl. 06.31
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 108 ord
ble det kjent at Space AS, der Orkla-styreformann Johan Fredrik Odfjell er daglig leder, eier 1,37 prosent av aksjene i ble det kjent at Space AS, der Orkla-styreformann Johan Fredrik Odfjell er daglig leder, eier 1,37 prosent av aksjene i Opticom. Ifølge DN sitter Odfjell på Opticom- og Fast-aksjer for over 30 millioner kroner. Opticom. Ifølge DN sitter Odfjell på Opticom- og Fast-aksjer for over 30 millioner kroner. - Opticom ble interessant når vi får en mulighet for oppløsning av aksjonærstrukturen, sier Odfjell.På spørsmål om hvem Odfjell vil støtte på generalforsamlingen, svarer han:- Det vil Space ta stilling til når vi ser tema for generalforsamlingen.