Opticom: Mulig lekkasje

Opticom ber børsen undersøke mulige brudd på loven knyttet til lekkasjer av fortrolig informasjon.

Opticom ASA har i dag skrevet til Oslo Børs, og bedt Oslo Børs om å undersøke mulige brudd på verdipapirhandelsloven knyttet til lekkasjer av fortrolig informasjon som selskapet anser som innsideinformasjon til tredjepart, inkludert mediene, før selskapet har sendt melding i informasjonssystemet, heter det i en pressemelding fra selskapet. har i dag skrevet til Oslo Børs, og bedt Oslo Børs om å undersøke mulige brudd på verdipapirhandelsloven knyttet til lekkasjer av fortrolig informasjon som selskapet anser som innsideinformasjon til tredjepart, inkludert mediene, før selskapet har sendt melding i informasjonssystemet, heter det i en pressemelding fra selskapet. Videre har selskapet bedt Oslo Børs om å undersøke omstendighetene, inkludert men ikke begrenset til spredning av fortrolig informasjon, aksjehandel i tiden fram til stengetid og fordeling av aksjer, omkring Carnegie ASAs "book building"-prosess for en stor aksjepost til 68 kroner per aksje etter at markedet stengte tirsdag 8. november.Opticom har også sendt kopi av brevet til Kredittilsynet for vurdering, heter det i meldingen.