Opticom og Frontline stiger

Oslo Børs åpner opp i dag. Aksjer som Opticom og Frontline leder an.

Publisert 14. nov. 2005 kl. 10.11
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 214 ord
Oslo Børs opplever i likhet med sine europeiske kolleger en relativt rolig start. Hovedindeksen stiger 0,4 prosent til 305,88 poeng. Oslo Børs opplever i likhet med sine europeiske kolleger en relativt rolig start. Hovedindeksen stiger 0,4 prosent til 305,88 poeng. Opticom er nok en gang mest i fokus. Selskapet har ifølge en børsmelding bedt om ytterligere forlengelse av Carnegies tidsfrist. Aksjen hopper 6,9 prosent til 93 kroner. Fast, hvor Opticom er storaksjonær, stiger 3,2 prosent til 25,70 kroner. Fast meldte i dag om en ESP-avtale med Siemens.APL utmerker seg med en oppgang på 7,9 prosent til 68 kroner, men volumet er syltynt.Frontline stiger 1,4 prosent til 284 kroner etter å ha lagt frem kvartalstall. Dersom man tar hensyn til salgsgevinster var resultatet svakere enn ventet, men et større utbytte enn ventet hjelper.Oljeprisen stiger igjen, noe som sender Statoil og Hydro opp 0,4-0,7 prosent.Bare to av de 20 mest omsatte papirene faller i verdi. Det dreier seg om DnB Nor og Orkla, som er ned 0,4-0,6 prosent.Diagenic, Q-Free, P4 og Norwegian har tatt ledelsen på taperlisten. Aksjene er ned rundt fire prosent.. på HegnarOnline.Her finner du . finner du her..