Petter Olsen øker i Pan Fish

Petter Olsen har avansert til tredjeplass på listen over de største aksjonærene i Pan Fish.

En fersk aksjonæroversikt fra Pan Fish viser at Petter Olsen Firmament AS nå er tredje største aksjonær i Pan Fish, bare slått av John Fredriksens Geveran Trading Co og Westborough Holdings. Olsen har i løpet av den siste uken økt beholdningen tmed fem millioner aksjer til 25 millioner aksjer. En fersk aksjonæroversikt fra Pan Fish viser at Petter Olsen Firmament AS nå er tredje største aksjonær i Pan Fish, bare slått av John Fredriksens Geveran Trading Co og Westborough Holdings. Olsen har i løpet av den siste uken økt beholdningen tmed fem millioner aksjer til 25 millioner aksjer. Ellers merker vis oss at Institusjonen Fritt ord igjen er inne på listen over de 20 største aksjonærene i selskapet. Aksjonæren sitter nå på 5,5 millioner aksjer. For 14 dager siden var Institusjonen Fritt Ord fjerde største aksjonær med om lag 21 millioner aksjer.For øvrig er det bare små endringer på oversikten.