Simpson fester grepet i Opticom

Keith og Fussell-vennlige Simpson Financial Limited forteller om sin eierandel i Opticom.

Simpson Financial Limited tegnet seg for 1.327.985 nye aksjer i Opticom i henhold til mandatavtale inngått 8. november 2005. Transaksjonen ble gjennomført den 16. november 2005. Simpson Financial Limited tegnet seg for 1.327.985 nye aksjer i Opticom i henhold til mandatavtale inngått 8. november 2005. Transaksjonen ble gjennomført den 16. november 2005. Simpson Financial Limiteds prosentandel av aksjer og stemmer, og prosentandel av aksjer og stemmer gjennom rettighet til aksjer er da på 11,3 prosent.Simpson Financial Limited har informert Opticom at selskapet har til hensikt å fordele de tegnede aksjene til sine `client managed funds`. Eventuelle ytterligere meldinger om eierandel vil bli sendt i henhold til reglene for dette.