Søndagens aksjetips

Hovedindeksen kan være i ferd med å signalisere ny nedtur for Oslo Børs. Hvor langt kan den falle da? Les vår analyse her.

Publisert 13. nov. 2005 kl. 07.59
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 129 ord
Det er ikke over ennå. 14-dagers glidende snitt i RSI-chartet ble brutt igjen fredag, og det er et svakhetstegn på kort sikt.45-dagers glidende gjennomsnitt ble brutt igjen fredag. Det var ikke noe godt tegn.Det er også i ferd med å etableres en enda klarere negativ divergens, både i hovedchartet og i RSI-chartet. Slår disse til, skal 300-nivået i beste fall bare testes. I verste fall ryker det en gang til.I så fall skal 200-dagers glidende gjennomsnitt og bunnlinjen i den justerte stigende trenden også testes en gang til. Kanskje allerede i løpet av uken som kommer.For å avlyse denne muligheten må den negative divegensen i chartene brytes. For å varsle videre oppgang mot 320-nivået må også 310-nivået brytes raskt og på stigende volum.