Søndagens aksjetips

Brudd på negativ divergens kan bety at neste uke blir enda morsommere enn den forrige. Les vår søndagsanalyse av Oslo Børs her.

Den negative divergensen som har lagt en demper på utviklingen på Oslo Børs i uken som gikk, ble brutt fredag. Det er et godt tegn og et signal om at teknisk motstand på 311-nivået skal testes igjen.Et løft forbi 311 på stigende volum, tidlig i kommende uke, vil signalisere videre oppgang til 316 og 320. Og det på relativt kort sikt.Ser vi på utviklingen i RSI-chartet, er den negative divergensen brutt også her. Det gir rom for et brudd på 311-nivået, men det er vanskelig å si om det i seg selv er tilstrekkelig til å sende Hovedindeksen opp til 320 i løpet av de kommende to ukene.60-nivået i RSI-chartet kan representere en viss teknisk motstand og i tillegg møter RSI også raskt neste fallende trendlinje. Det kan legge en demper på utviklingen når vi kommer litt ut i neste uke.Det kritiske blir om 311-nivået brytes, men det ser altså mer positivt ut nå enn det gjorde for en uke siden.De mest nervøse bør likevel vurdere å legge stop loss på 300-nivået.