Spår aksje opp 85 prosent

Analytikerne i Terra snakker om "misforstått resultatvarsel" i Birdstep Technology og hevder aksjen kan legge på seg 85 prosent.

Analytikerne i Terra skriver i en oppdatering til kundene at dagens melding fra Birdstep Technology er et "misforstått resultatvarsel". Ifølge iMarkedet mener meglerhuset at dagens kursfall representerer en kjøpsmulighet. Analytikerne i Terra skriver i en oppdatering til kundene at dagens melding fra Birdstep Technology er et "misforstått resultatvarsel". Ifølge iMarkedet mener meglerhuset at dagens kursfall representerer en kjøpsmulighet. - Dagens aksjonærbrev inneholder som nevnt ikke noe nytt i forhold til våre forventninger, og vi opprettholder vår kjøpsanbefaling og vårt kursmål på 24 kroner, skriver Terra.I skrivende stund omsettes aksjen for 13 kroner etter et kursfall på 5,80 prosent. Dersom kursmålet skal innfris må verdien på Birdstep stige 85 prosent fra dagens nivå.