Spår nedtur for Fredriksen

Meglerhus tror John Fredriksens SeaDrill vil falle i verdi.

Mens Pareto Securities går ut med en Mens Pareto Securities går ut med en sterk kjøpsanbefaling på John Fredriksens SeaDrill, er Fondsfinans langt mer skeptiske. Ifølge DN mener meglerhusets analytiker Kjetil Bakken riktig prising av aksjen er 40 kroner. Til sammenligning omsettes aksjen for 43,60 kroner i dag. på John Fredriksens SeaDrill, er Fondsfinans langt mer skeptiske. Ifølge DN mener meglerhusets analytiker Kjetil Bakken riktig prising av aksjen er 40 kroner. Til sammenligning omsettes aksjen for 43,60 kroner i dag. Analytikeren frykter forsinkelser for SeaDrills byggeprosjekter."Man bør ikke neglisjere utfordringene det er å levere prosjektene i tide og på budsjett. SeaDrill må bevise at de kan levere", heter det i analysen.SeaDrill får en "reduser"-anbefaling fra Bakken.