Stalltips fra analytiker

Orion Securities forteller investorer hvordan de bør opptre på Oslo Børs i tiden som kommer.

I dagens rapport fra Orion Securities understreker analytikeren viktigheten av å gå motstrøms på Oslo Børs. I dagens rapport fra Orion Securities understreker analytikeren viktigheten av å gå motstrøms på Oslo Børs. - Summa summarum frykter vi at markedet fortsatt har for høye forventninger til oljeprisen, og i så fall er oppsiden begrenset i børslokomotiver som Hydro og Statoil. Lav vurdering sett i forhold til løpende inntjening og utsikter til stabile langrenter taler imidlertid for at nedsiden heller ikke er stor. Vår foretrukne strategi blir dermed å gå motstrøms. Benytt rallyer til å redusere eksponeringen. Tilsvarende representerer tilbakeslag kjøpsanledninger, skriver analytikeren.