Stordalen om sin Opticom-investering

Hotellkongen Petter A. Stordalen har brukt den siste tiden til å hamstre aksjer i Opticom.

Petter A. Stordalen er en av investorene som har kjøpt seg kraftig opp i Opticom de siste dagene. Etter det Aftenposten.no forstår sitter hotellkongen nå på minst 500.000 aksjer i Opticom. Petter A. Stordalen er en av investorene som har kjøpt seg kraftig opp i Opticom de siste dagene. Etter det Aftenposten.no forstår sitter hotellkongen nå på minst 500.000 aksjer i Opticom. - Det er min klare oppfatning at selskapet vil ha glede av et skifte. Kursen går selvfølgelig fordi at det er flere som har tro på at det vil bli innført et nytt nivå på corporate governance. Det er en del aktører inne som tidligere har vært ute. De har et sammenfallende syn på hva som er fornuftig for aksjonærene og aksjonærverdiene, sier Stordalen til Aftenposten.no.