Stordalen: Opticom er et spennende selskap

- Opticom er et spennende selskap som er stor eier i et annet spennende selskap, sier storaksjonær Petter A. Stordalen.

Posisjoneringen i Opticom før selskapets ekstraordinære generalforsamling 7. desember fortsetter. Petter A. Stordalen ønsker overfor TDN Finans torsdag ikke å kommentere hvor mange aksjer de såkalte "piratene" nå kontrollerer. Posisjoneringen i Opticom før selskapets ekstraordinære generalforsamling 7. desember fortsetter. Petter A. Stordalen ønsker overfor TDN Finans torsdag ikke å kommentere hvor mange aksjer de såkalte "piratene" nå kontrollerer. - Jeg gikk inn fordi jeg ønsket å være med på å endre styret og endre noe av fokuset i Opticom til glede for samtlige aksjonærer. Det er uendret, sier Stordalen til TDN Finans.- Vi tror at endringer vil være bra for samtlige aksjonærer. Fokus på corporate governance må være slik at man jobber til alle aksjonærenes beste og ikke forfordeler noen. Opticom er et spennende selskap som er stor eier i et annet spennende selskap. Nå er det viktig å få nye styrer som med nye øyne kan se på hvordan man kan utvikle dette i god corporate governance-ånd, avslutter Stordalen.