Stordalens dårligste forretning?

- Kjempedårlig. Årets dårligste deal, sier Petter Stordalen.

Investor Petter Stordalen innrømmer ifølge DN å ha gjort årets dårligste forretning hvis Norse Securities selges for 100 millioner kroner. Stordalen solgte for ikke lenge siden sin 40 prosent andel i meglerhuset for 14 millioner kroner. Investor Petter Stordalen innrømmer ifølge DN å ha gjort årets dårligste forretning hvis Norse Securities selges for 100 millioner kroner. Stordalen solgte for ikke lenge siden sin 40 prosent andel i meglerhuset for 14 millioner kroner. - Du må bare konstatere at en dårlig deal for Stordalen har vært en god deal for Rognstad (Norse-eier Stig Rognstad, red. anm.), sier Stordalen.Finansavisen skriver i dag at Øystein Stray Spetalens Bank2 og Islandsbanki vil kjøpe Norse.