Superaksje på Oslo Børs

PGS fortsetter himmelferden på en svak Oslo Børs. Her er status på børsen ved lunsjtider.

Publisert 15. nov. 2005 kl. 11.35
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.36
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 222 ord
Situasjonen på Oslo Børs har forverret seg i løpet av formiddagen. Ved lunsjtider er Oslo Børs' hovedindeks ned 0,5 prosent til 305,68 poeng.-Vi tror Frontline og DNO skal ned i dag. Oppdateringen fra Nabrajah 8-brønnen vil sørge for en god nedside i DNO. Vi tror også at Frontline vil svekkes i dag etter at shorterne nå har dekket seg inn, sa en megler til TDN Finans rett før børsåpning.Foreløpig har megleren fått rett. DNO faller 5,9 prosent til 28,80 kroner etter å ha kommet med flere fra Jemen, mens Frontline faller 2,6 prosent til 283 kroner.PGS stiger 18,8 prosent til 196 kroner på om at man vil splitte selskapet i to og foreta en omfattende refinansiering. Analytiker Kjell Erik Eiliertsen i Fearnley Fonds mener PGS er per aksje.Oljegigantene Statoil og Hydro er ned 1,4-1,5 prosent på Lille Questerre faller 3,8 prosent etter å ha lagt frem SAS stiger 5,7 prosent til 74 kroner. Aksjen får nok drahjelp av rapporter om lavere oljepriser. Opera Software står i pluss 4,4 porsent.Aksjer som inngår i hovedindeksen står for en omsetning på 2,3 milliarder kroner.. på HegnarOnline.Her finner du . finner du her..