- Svært viktig dag

- For meg er dette en svært viktig dag, sier styrelederen i DiaGenic. Aksjen stiger over 20 prosent.

Bioteknologiselskapet Bioteknologiselskapet Diagenic offentliggjorde i dag navnet på en samarbeidspartner som selskapet anonymiserte i en melding i september i år. Samarbeidspartneren er BioMérieux. navnet på en samarbeidspartner som selskapet anonymiserte i en melding i september i år. Samarbeidspartneren er BioMérieux. - Dette er et viktig steg, og for meg er dette en svært viktig dag, det viser at vi får bekreftelse av de som egentlig skal godkjenne oss, IVD-partnerne, sier styrelder Håkon Sæterøy i DiaGenic til Reuters.- Vi har fått mye annen anerkjennelse, men for oss er disse markedspartnerne med distributørene viktigst, sier han.Aksjemarkedet applauderer også. DiaGenic stiger 23,4 prosent til 11,40 kroner, mens omsetningen er på 18,6 millioner kroner.