Tandberg med resultatvarsel

Tandberg har kommet med en oppdatering. Det opplyses blant annet at fjerde kvartal blir under normale sesongmønstre.

Tandberg opplyste under midtkvartalsoppdateringen i dag at en utvikling under tradisjonelle sesongmønstre har fortsatt fra tredje kvartal og inn i fjerde kvartal. Det langsiktig positive synet på bransjen opprettholdes imidlertid. opplyste under midtkvartalsoppdateringen i dag at en utvikling under tradisjonelle sesongmønstre har fortsatt fra tredje kvartal og inn i fjerde kvartal. Det langsiktig positive synet på bransjen opprettholdes imidlertid. "Tandberg fortsetter å gjøre det bedre enn markedet og har styrket sin lederposisjon," opplyste selskapet ifølge Reuters.Videre heter det at Tandberg forbereder en betydelig produktlansering i første kvartal 2006, uten at man går nærmere inn på hva det dreier seg om.Dessuten sliter Tandberg ifølge Reuters med deler av offentlig sektor i USA. Det er forsinkelser i finansiering som skaper problemer.Tandberg-aksjen steg 1,3 prosent til 59,25 kroner på Oslo Børs i dag.