Ukens 14 anbefalte aksjer

De tre aksjeekspertene, som alle banker Hovedindeksen, satser denne uken på tilsammen 14 aksjer. 1 er ny og 3 hives ut.

Aksjestrateg Terje Nyborg i Terra Securities, sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities og aksjesjef Sveinung Hartvedt i DnB Nor Markets satser denne uken på tilsammen 14 aksjer.Alle tre satser nå på Tomra og Pan Fish, med Hermanrud sist inne. Hartvedt og Nyborg hadde allerede de aksjene inne. Nyborg og Hartvedt har også Fast felles, mens Hartvedt og Hermanrud har Fred. Olsen Energy felles.Statoil, Nextgentel og Hexagon forsvinner ut. Ny er Aktiv Kapital.Dette er de 14 aksjene de tre satser på denne uken:

  • Sinvest
  • Subsea 7Subsea 7
  • BirdstepBirdstep
  • Pan FishPan Fish
  • TomraTomra
  • Fast Search & TransferFast Search & Transfer
    Fred. Olsen EnergyFred. Olsen EnergyDnB NorDnB NorStolt-NielsenStolt-NielsenTelecomputingTelecomputingAktiv KapitalAktiv KapitalNorsk HydroNorsk HydroSchibstedSchibsted
Dette er Nyborgs ukesportefølje . På topp var den opp 100 prosent siden nyttår. Etter børsfallet i oktober er den opp 86 prosent i årHer finner du Hermanruds egen ukesportefølje . På det meste var den opp 72 prosent siden nyttår. Etter børsfallet i oktober er den nå opp 64 prosent i år.Dette er Hartvedts ukesportefølje, som har steget 48 prosent siden nyttår. Før børsfallet var den opp 44 prosent.Hovedindeksen på Oslo Børs er opp 31 prosent i samme tidsrom.