US Air Force velger Kongsberg

Det amerikanske luftforsvaret velger kommando- og kontrollenhet til luftvernsystem fra Kongsberg Defence & Aerospace

Kongsberg Defence & Aerospace har inngått en kontrakt med det amerikanske selskapet Raytheon som gjelder levering av kommando- og kontroll-løsninger for luftvernsystemet NASAMS til det amerikanske luftforsvaret (US Air Force), opplyses det i en melding. Kongsberg Defence & Aerospace har inngått en kontrakt med det amerikanske selskapet Raytheon som gjelder levering av kommando- og kontroll-løsninger for luftvernsystemet NASAMS til det amerikanske luftforsvaret (US Air Force), opplyses det i en melding. Kontraktsverdien er om lag 20 millioner kroner.- Denne kontrakten med Raytheon bekrefter Kongsbergs ledende posisjon innen moderne luftvernteknologi og viderefører det 15 år lange og vellykkede strategiske samarbeidet med Raytheon. Kontrakten åpner for fremtidige muligheter for oppdrag i et voksende marked, sier direktør Harald Ånnestad i meldingen.