Vraker salgsanbefaling?

Meglerhus kan komme til å strekke seg til en "hold"-anbefaling på Opera i kjølvannet av dagens nyheter.

Analytiker Arild Nysæther i Fondsfinans sier til Reuters at Analytiker Arild Nysæther i Fondsfinans sier til Reuters at Opera Software s s kvartalstall var omtrent som ventet. Ifølge Nysæter var kostnadene litt høyere, i hovedsak fordi kostnader til ansatteopsjoner var høyere enn ventet. var omtrent som ventet. Ifølge Nysæter var kostnadene litt høyere, i hovedsak fordi kostnader til ansatteopsjoner var høyere enn ventet. - Vi har hatt en reduce-anbefaling med kursmål 18 kroner, men aksjekursen har falt under det, så vi vil trolig heve til hold med et kursmål rundt der vi er nå, sier Nysæther.Analytikeren avventer effekten av at Nokia utvikler en egen interettleser for mobiltelefoner.Opera-aksjen faller 2,6 prosent til 15,30 kroner.