Internett-telefoniselskapet Skype angriper Tandberg med gratis videosamtaler. Bransjeanalytiker Tore Aarønæs i Norsk Telecom sier til DN at Skypes inntreden i videokonferansemarkedet - med deres gratistilbud - er en trussel både mot etablerte aktører, som Tandberg, og billige webbaserte tilbydere. Internett-telefoniselskapet Skype angriper Tandberg med gratis videosamtaler. Bransjeanalytiker Tore Aarønæs i Norsk Telecom sier til DN at Skypes inntreden i videokonferansemarkedet - med deres gratistilbud - er en trussel både mot etablerte aktører, som Tandberg, og billige webbaserte tilbydere. Direktør Terje Rogne i Tandberg frykter ikke Skype. - Vi forsøker å stimulere markedet til vekst. Ethvert tilbud i videokommunikasjon er positivt i seg selv. Det hilser vi velkomment, sier Rogne til DN.