DnB Nor Markets, Robert Keiths meglerforbindelse, betalte i går kurs 240 kroner for en post på 40.000 DnB Nor Markets, Robert Keiths meglerforbindelse, betalte i går kurs 240 kroner for en post på 40.000 -aksjer, noe som er 20 prosent overkurs. Finansavisen spør om det var shortselgere i akutt skvis eller Keith som kjøpte aksjer. -aksjer, noe som er 20 prosent overkurs. Finansavisen spør om det var shortselgere i akutt skvis eller Keith som kjøpte aksjer. - Handelen var en såkalt Exchange Granted Trade, hvilket vil si at den måtte gjennom godkjennelse på Oslo Børs først. Det er ikke så veldig uvanlig at slikt skjer, sier pressetalsmann Tor Arne Olsen ved Oslo Børs.- Bare 20 prosent overpris? Det var billig. Du må snakke med meglersjefen, sier aksjesjef Sveinung Hartvedt i DnB Nor Markets til avisen.Meglersjef Ståle Bjørnstad på sin side har ingen kommentar.Følg dagens generalforsamling i Opticom live på HegnarOnline fra klokken 17.00. (Er flyttet fra 16.30)