For en uke siden ble det kjent at Fast Search & Transfer kjøpte 1.574.000 aksjer i Opticom, tilsvarende en eierandel på 9,9 prosent. Ifølge iMarkedet mangler 411.000 aksjer i aksjonærlisten som er datert 6. desember. Denne gir grunnlaget for hvilke aksjer man kan stemme for på dagens generalforsamling. For en uke siden ble det kjent at Fast Search & Transfer kjøpte 1.574.000 aksjer i Opticom, tilsvarende en eierandel på 9,9 prosent. Ifølge iMarkedet mangler 411.000 aksjer i aksjonærlisten som er datert 6. desember. Denne gir grunnlaget for hvilke aksjer man kan stemme for på dagens generalforsamling. Etter det iMarkedet kjenner til er det John M. Lervik og Fast som har bedt om en ekstraordinær generalforsamling den 20. desember. Årsaken til dette skal være usikkerhet rundt stemmene som følge av shorthandel.