Oljeprisen faller i dag tilbake, og med den også Oslo Børs. Akkurat nå er hovedindeksen ned 0,14 prosent til 324,22 poeng.Statoil og Hydro er ned hhv. 0,65 og 0,83 prosent. DNO faller like mye som Hydro. Andre negative tungvektere er Yara, Frontline, Tandberg TV og Storebrand - ned 0,7-1,2 prosent.Motsatt vei trekker Telenor, som er opp 2,33 prosent til 65,75 kroner. Det er 25 øre under all-time-high, satt tidligere i dag.Opticom stiger nye 2,33 prosent før morgendagens spennende generalforsamling, og befinner seg nå på 198 kroner. Fast stiger drøyt to prosent.Birdstep er relativ vinner med en oppgang på 6,47 prosent. Det ble i dag kjent at selskapet har blitt tildelt en pris på "Forum Nokia PRO Awards" for beste bedriftsapplikasjon for Nokias Series 80.I andre enden finner vi Strømme, som er ned 9,6 prosent.Det er så langt omsatt verdipapirer for 2,35 milliarder kroner på Oslo Børs. Statoiler mest omsatt - 357 millioner.I Europa går børsene motsatt vei, Amsterdam-børsen viser vei med en oppgang på nærmere én prosent.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..