Øystein Stray Spetalen har tidligere beskyldt Opticom-investor Robert Keith for å være konkurs ettersom han ikke har kjøpt ytterligere aksjer i maktkampen som pågår i selskapet. I et intervju med HegnarOnline sier partneren Thomass Fussell at han ikke tror noe på beskyldningene. Øystein Stray Spetalen har tidligere beskyldt Opticom-investor Robert Keith for å være konkurs ettersom han ikke har kjøpt ytterligere aksjer i maktkampen som pågår i selskapet. I et intervju med HegnarOnline sier partneren Thomass Fussell at han ikke tror noe på beskyldningene. - Jeg både tror og håper at han ikke er konkurs. Mye er sagt i mediene, og det pågår nå en verbal krig. Det er ikke alt du leser som er sant, sier Fussell til HegnarOnline.- Årsaken til spekulasjonene er at vi kjøpte en del Opticom-aksjer for 1.100 kroner for en del år siden. Dette tapte vi mye penger på. Da begynner jeg å le når folk sier vi har melket Opticom, avslutter Fussell.