Det er ingen god tone mellom Opticom-topp Robert Keith og gründer Hans Gude Gudesen. I et intervju med HegnarOnline sier Gudesen at det er uaktuelt for han å jobbe videre med Robert Keith. Gudesen innrømmer at han skal ha vært misfornøyd med tingenes tilstand siden 2000, men at det var den siste emisjonen i selskapet som fikk begeret til å renne over. Det er ingen god tone mellom Opticom-topp Robert Keith og gründer Hans Gude Gudesen. I et intervju med HegnarOnline sier Gudesen at det er uaktuelt for han å jobbe videre med Robert Keith. Gudesen innrømmer at han skal ha vært misfornøyd med tingenes tilstand siden 2000, men at det var den siste emisjonen i selskapet som fikk begeret til å renne over. - Jeg ante ikke at dette ville føre til så mye fordervelse. Jeg vil sammenligne det med et eple som har råtnet på rot og falt ned, sier Gudesen til HegnarOnline.- Vil du gå så langt som å kalle Keith og Fussell for kjeltringer eller har de kun dårlig dømmekraft?- Jeg bruker ikke slike ord. Det har luktet vondt ganske lenge. For meg er det viktig å jobbe med folk som tar signaler og har muligheten til å inngå kompromiss, avslutter Gudesen og innrømmer at han nå ser lysere på fremtiden.