Opticom-gründer Hans Gude Gudesen har sett seg lei på politikken som har vært ført i Opticom de siste årene. I et intervju med HegnarOnline sier Gudesen at han ønsker mer åpenhet rundt hva selskapet driver med. Opticom-gründer Hans Gude Gudesen har sett seg lei på politikken som har vært ført i Opticom de siste årene. I et intervju med HegnarOnline sier Gudesen at han ønsker mer åpenhet rundt hva selskapet driver med.
- De siste årene har lojaliteten gått på bekostning av det vi burde sagt og gjort. Vi har hatt en arena for hemmelighold. Folk vet knapt hva vi driver med. Det er vanskelig å overbevise folk om dette når vi må holde en slik lav profil. Ingen har fått lov til å snakke eller gjøre noe som helst, sier Gudesen oppgitt til HegnarOnline.- Det har gått for langt. Nå har vi penger og patenter og trenger da frihet til å gjøre de riktige tingene, avslutter Gudesen.TV-intervjuet med Hans Gude Gudesen .