Hvilket meglerhus er Norges beste?

Det er spørsmålet til våre lesere. Vær med og si din mening her.

Børs

Vi i HegnarOnline ber nå våre lesere fortelle oss hvilke meglerhus de liker best. Vi håper derfor du har tid til å svare på noen få spørsmål om din oppfatning av norske meglerhus. Det tar omlag et par minutter.Basert på svarene vil vi blant annet kunne slå fast hvilke meglerhus dere har et godt inntrykk av, hvilke dere mener gir gode råd, hvilket meglerhus som er best og hvilket som er dårligst.Alle som svarer er med i trekningen av 10 bøker "Sex, Dop og Økonomi".Start spørreundersøkelsen her. Dersom du ikke ønsker å svare, kan du bare lukke vinduet - og vi beklager i så fall forstyrrelsen.Vi stenger undersøkelsen senest fredag morgen og kommer med resultatene og en oppsummering fredag 30. desember.Om det skulle oppstå noen problemer, vennligst tips oss her.

Nyheter
Børs