- Keith sto i veien

- Hadde det bare vært opp til Fussell, hadde det vært lettere å få til en omforent løsning, sier en kilde hos "opprørerne" i Opticom.

Børs

Rundt 19.30 gjorde opprørerne i Opticom et siste forsøk på å i stand et kompromiss med "togrøverne", skriver DN. "Budbringer", Fast-sjef John M. Lervik, forteller Keith at forslaget går ut på BA-HR-advokat Anders Eckhoff, Henrik A. Christensen, Hans Gude Gudesen, Thomas Fussell og Telenors Kjersti Wiklund. Rundt 19.30 gjorde opprørerne i Opticom et siste forsøk på å i stand et kompromiss med "togrøverne", skriver DN. "Budbringer", Fast-sjef John M. Lervik, forteller Keith at forslaget går ut på BA-HR-advokat Anders Eckhoff, Henrik A. Christensen, Hans Gude Gudesen, Thomas Fussell og Telenors Kjersti Wiklund. Men Keith avviste forslaget, noe som utløste kampvoteringen der "opprørene" vant med 16.000 stemmer. Keith sto steilt på å ha Fussell som styreleder og seg selv som styremedlem.- Hadde det bare vært opp til Fussell, hadde det vært lettere å få til en omforent løsning, sier en kilde hos "opprørerne" til avisen.Les alt om Opticom-saken her. Se og hør Petter Stordalens kraftutbrudd her.

Nyheter
Teknologi