Kutter Smedvig-aksjen

DnB Nor Markets nedjusterer Smedvig-aksjen etter dagens kjøp.

Børs

DnB Nor Markets kutter foreløpig DnB Nor Markets kutter foreløpig Smedvig-aksjen fra kjøp til hold etter at Noble har kjøpt 40 prosent av aksjene i selskapet. -aksjen fra kjøp til hold etter at Noble har kjøpt 40 prosent av aksjene i selskapet. Det var Peter T. Smedvig med familie som solgte 39,2 prosent av A-aksjene og 8,9 prosent av B-aksjene i Smedvig ASA til kurs henholdsvis 200 og 150 kroner per aksje.- Det vil være nærliggende å tro at Noble kommer med et bud på resten av aksjene i Smedvig til samme betingelser, ettersom Noble er en industriell aktør og resten av aksjonærene stort sett er finansielle investorer. Vi synes det er en god pris for Smedvig-aksjene, sier analytiker Martin Huseby Karlsen i DnB Nor Markets til TDN Finans.

Nyheter
Næringsliv