Nordiag: - Gledelig

NorDiag ASA har lansert test for diagnostisering av tykktarmskreft i Sverige.

Børs

NorDiag ASA har lansert sin DNA-baserte test GenefecTM for diagnostisering av tykktarmskreft i Sverige. har lansert sin DNA-baserte test GenefecTM for diagnostisering av tykktarmskreft i Sverige. Produktet ble lansert ved utsendelse av informasjon om GenefecTM fra Capio Sankt Görans Sjukhus AB, som er et datterselskap av NorDiags samarbeidspartner Capio Diagnostik AB, til deres om lag 1.000 kliniske brukere i Stockholmsregionen.Ifølge selskapet vil samarbeidet med Capio Diagnostik gi NorDiag muligheten til å utvikle en ledende posisjon i Norden, innen DNA-basert diagnostisering av tykktarmskreft.- Det er gledelig at vi kommer i gang i Sverige på denne siden av årsskiftet. Dette er første steg i den internasjonale lanseringen av GenefecTM, og med en partner som Capio håper og tror vi dette kan danne skole for lansering av GenefecTM i de andre europeiske landene i årene som kommer, sier administrerende direktør Christian Horn i NorDiag ASA.

Nyheter
Børs