-opprører Petter Stordalen uttalte før helgen at han var sikker på seier over motparten på dagens ekstraordinære generalforsamling i selskapet. Ifølge Aftenposten er han langt mer usikker nå. -opprører Petter Stordalen uttalte før helgen at han var sikker på seier over motparten på dagens ekstraordinære generalforsamling i selskapet. Ifølge Aftenposten er han langt mer usikker nå. - Jeg tror fortsatt vi har flere aksjer enn motparten, forutsatt at vi får stemt for alle aksjene vi eier. Vi har opplevd at det er gjort forsøk på at "prokuratortriks" skal avgjøre generalforsamlingen. Det er åpenbart at det store antall mindre aksjonærene kommer til å bli avgjørende, sier Stordalen til avisen.- Denne generalforsamlingen handler om å få slutt på den type overtramp vi har sett i Opticom. Vi vil ha slutt på tiden med store bonusutbetalinger, manglende informasjon og forskjellsbehandling av aksjonærer, sier Stordalen videre.Siste ord er imidlertid ikke sagt. I går kveld innkalte Opticom til en 20. desember.