På gårsdagens generalforsamling i Opticom ble det bestemt at styret skal skiftes ut. Utsikter til fortsatt strid om eierskapet på en ny generalforsamling 20. desember driver aksjen. På gårsdagens generalforsamling i Opticom ble det bestemt at styret skal skiftes ut. Utsikter til fortsatt strid om eierskapet på en ny generalforsamling 20. desember driver aksjen. - Et slag er vunnet, men krigen er ikke over. Så lenge krigen pågår vil det være interessenter til aksjen og høye kurser. De få aksjene som er tilgjengelige og ikke bundet opp på noen side har en enorm verdi for begge parter. Noen få aksjer på marginen kan avgjøre her, sier aksjestrateg Peter Hermanrud i First Securities til Reuters.- Jeg står fortsatt på at på et eller annet tidspunkt vil denne kampen være avgjort, og på det tidspunktet vil kursen lide, avslutter Hermanrud.I skrivende stund omsettes Opticom-aksjen for 211 kroner, opp 10,76 prosent.