Sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities synes det er viktige prinsipielle temaer som belyses i maktkampen om Opticom. Likevel mener han aksjen har gått alt for mye på Oslo Børs den siste tiden. I et intervju med HegnarOnline sier han at aksjekursen sannsynligvis vil falle i ukene etter morgendagens generalforsamling. Sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities synes det er viktige prinsipielle temaer som belyses i maktkampen om Opticom. Likevel mener han aksjen har gått alt for mye på Oslo Børs den siste tiden. I et intervju med HegnarOnline sier han at aksjekursen sannsynligvis vil falle i ukene etter morgendagens generalforsamling.
Spennende maktkampFrykter kursfall
- Det er en spennende maktkamp, men jeg vet ikke hvem som har kontroll. Det er ikke alle aksjonærene som har blitt likebehandlet i Opticom. Derfor synes jeg spørsmålet om corporate governance er meget viktig, sier Hermanrud til HegnarOnline.- Jeg kan ikke forstå at Opticom-aksjen skal være verdt 198 kroner om to uker. Uansett utfall tror jeg aksjen vil falle. Dagens aksjekurs reflekterer maktkampen som pågår før generalforsamlingen, avslutter Hermanrud.I skrivende stund omsettes Opticom-aksjen for 198 kroner, opp 2,33 prosent.