har kjøpt Rim Tech, en ledende leverandør av plastkomponenter lokalisert i Zlin i Tsjekkia, for 46 millioner kroner, opplyses det i en melding. har kjøpt Rim Tech, en ledende leverandør av plastkomponenter lokalisert i Zlin i Tsjekkia, for 46 millioner kroner, opplyses det i en melding. Rim Tech har rundt 200 ansatte og forventer en omsetning på om lag 72 millioner kroner i 2005 med en EBIT på ni prosent.Rim Tech utvikler, produserer og selger plastkomponenter til bilindustrien, med hovedfokus på lastebiler og anleggmaskiner.- Rim Tech er en god match for Polimoon. Virksomheten vil dra nytte av Polimoons nettverk og Polimoon vil dra nytte av Rim Techs teknologi og tekniske fagkunnskap innenfor bilindustrien. Fabrikken ligger i et attraktivt vekstområde og vi er svært fornøyd med at selskapet har valgt å møte fremtiden som en del av Polimoon-gruppen, sier konsernsjef Arne Vraalsen.