Etter å ha befunnet seg i negativt terreng det meste av dagen, endte det i pluss for hovedindeksen på Oslo Børs. Fasiten ble 325,61 poeng etter en oppgang på 0,29 prosent. I løpet av dagen svingte indeksen fra 322,20 til 325,82 poeng. Riggsektoren var i fokus etter at Sinvest for sitt første jackup-nybygg. Aksjen steg 4,62 prosent til 62,25 kroner med et volum på 113 millioner, og dro andre riggaksjer med seg. Fred. Olsen Energy og Petrolia Drilling steg hhv. 1,2 og drøyt to prosent. Fallende oljepriser bet ikke på Statoil og DNO, som snudde minus til pluss. De to steg hhv. 0,65 og 0,28 prosent. Hydro endte ned 0,1 prosent.Med to dager igjen til generalforsamlingen var det også i dag høy aktivitet i Opticom og Fast. Førstnevnte falt tilbake 0,52 prosent til 192,50 kroner, mens sistnevnte steg 1,63 prosent til 25 kroner på dagens 4. høyeste omsetning - 235 millioner kroner.I et intervju med HegnarOnline i dag sier Peter Hermanrud at han at Opticom-aksjen kan være verdt oppunder 200 kroner om to uker.Andre positive tungvektere i dag var først og fremst Telenor, som steg 1,56 prosent til 65,25 kroner. Kjell Inge Røkke kan notere seg at Aker og Aker Kværner løftet seg hhv. 2,72 og 2,31 prosent.Motsatt vei trakk Yara, Frontline, Tandberg TV og Storebrand - ned 0,4-0,9 prosent.Relativt sett ble Birdstep dagens vinner med en oppgang på 7,91 prosent. Det ble i dag kjent at selskapet har blitt tildelt en pris på "Forum Nokia PRO Awards" for beste bedriftsapplikasjon for Nokias Series 80.I andre enden finner vi Strømme, som falt 9,6 prosent. Opera falt dessuten tilbake 3,9 prosent etter den spekulasjonsdrevne oppturen i går.Det ble omsatt verdipapirer for 6,26 milliarder kroner på Oslo Børs i dag. Statoil var mest omsatt - 1.055 millioner.I Europa går børsene også oppover. Amsterdam-børsen viser vei med en oppgang på nærmere én prosent.. på HegnarOnline. finner du her..Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.